SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

1. INDGÅELSE AF KØBSAFTALE OG LEVERING AF VARER

1.1 Vi indgår udelukkende købsaftaler på dansk for så vidt angår de bestillinger, der foretages online på www.frameless.dk. Når du bestiller varer på frameless.dk, indgår du en købsaftale med Frameless.dk, og når du bestiller varer via Frameless.dk, indgår du også købsaftale med den respektive kunstner som leverer kunsten. Frameless.dks kunstnere fremgår tydeligt ved hver enkelt vare.

1.2 Ved køb på Frameless.dk afgiver du en bindende bestilling på varerne i din indkøbskurv. Du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail, så snart du har indsendt din bestilling. Der indgås en bindende købsaftale, når du modtager en ordrebekræftelse fra Frameless.dk. Ordrebekræftelsen anses for modtaget, så snart den er afsendt til den e-mailadresse, som du har registreret på ved køb, og når denne e-mail er nået frem til serveren hos din e-mail udbyder. Vær opmærksom på, at varer, der er bestilt via forudbetaling (reserveret betaling), vil blive ekspederet, så snart den fulde købspris samt eventuelle leveringsomkostninger er modtaget. Derfor anmoder vi dig om, at du overfører hele købsprisen for din bestilling, så snart du modtager din ordrebekræftelse, dog senest inden for 7 dage.

1.3 Vi gør dig opmærksom på, at Frameless.dk ikke er forpligtet til at levere din bestilling i tilfælde af, at vores leverandører undtagelsesvis ikke kan levere varen, uanset at vi har fulgt en korrekt bestillingspraksis (overensstemmende indkøbstransaktion). For at denne undtagelse finder anvendelse, er det en forudsætning, at vi ikke er juridisk ansvarlige for, at de omhandlede varer er utilgængelige, og vi skal desuden have underrettet dig om situationen uden ugrundet forsinkelse. Hvis ikke det er muligt, at afsende din bestilling, refunderer vi enhver betaling i relation hertil uden ugrundet forsinkelse.

1.4 Vi er udelukkende forpligtet til at foretage leveringen fra vores leverandører, hvorfra vi har bestilt varerne. Vi leverer inden for Danmarks grænser. I de tilfælde hvor der er angivet tidsperioder i arbejdsdage, skal det forstås som alle dage mellem mandag og fredag (begge dage inklusiv), med undtagelse af offentlige fri- og helligdage.

2. PRISER OG LEVERINGSOMKOSTNINGER

2.1 De priser, der fremgår på vores hjemmeside på det tidspunkt, hvor bestillingen afgives, er gældende. De angivne priser er endelige priser (i alt), og inkluderer med andre ord moms i overensstemmelse med den gældende sats. Varerne er Frameless’ og/eller kunstnernes ejendom, indtil den fulde købesum er indbetalt.

2.2 Ved køb af varer er levering gratis, men ved visse varer er fragt ikke muligt grundet størrelse. Det vil fremgå på varer hvorvidt de kan fragtes på normal vis eller ej. Større forsendelser vil kunne fragtes via kurér service mod egenbetaling fra køber. Frameless kan hjælpe med at skaffe kurérservice ved forespørgsel.

3. BETALING

3.1 Frameless tilbyder som udgangspunkt følgende betalingsmetoder: Bankoverførsel, kreditkort, regning og betaling via Paypal.
Vi forbeholder os retten til at afvise bestemte betalingsmetoder for en given bestilling og til at henvise til andre betalingsmetoder.

3.2 Hvis du betaler med et betalingskort, trækkes beløbet på dit kort med det samme, men tilbageoverføres ved evt. fortrydelse af køb.

3.3 Du samtykker til udelukkende at modtage fakturaer i elektronisk form.

4. LOVPLIGTIG FORTRYDELSESRET I FORBINDELSE MED KØB AF VARER HOS FRAMELESS.DK

NÅR DU KØBER VARER PÅ FRAMELESS.DK, HAR DU EN LOVPLIGTIG RET TIL AT FORTRYDE DIT KØB:
Det første, du bør vide, hvis du beslutter dig for at returnere dine varer, er, at du skal tage kontakt til Frameless, hvorefter du vil modtage en portoblanket med porto betalt pr. mail.

INFORMATION OM FORTRYDELSESRETTEN
Du har ret til at fortryde denne købsaftale inden for 14 dage uden at angive nogen begrundelse. De 14 dages fortrydelsesret omfatter 14 hele dage og løber fra den dag, hvor du, eller en person udpeget af dig (men ikke leverandøren), fik leveret den sidste af dine varer.

For at gøre brug af din fortrydelsesret skal du underrette os (Frameless.dk på e-mail: [email protected]) om din beslutning om at ophæve købsaftalen ved at sende os en utvetydig erklæring (eksempelvis et brev eller en e-mail). E-mail foretrækkes af juridiske årsager.

Du anses for at have overholdt fortrydelsesretsperioden, hvis du tager kontakt til os inden for 14 dage fra modtagelse af sidst vare.

Fortrydelsesrettens virkninger:
Hvis du ophæver din købsaftale ved at gøre brug af din fortrydelsesret, er vi forpligtiget til at refundere alle betalinger, vi har modtaget fra dig inklusive leveringsomkostninger (undtagen eventuelle omkostninger forbundet med, at du har valgt en leveringsmetode, som ikke er den standardlevering, som vi tilbyder), uden ugrundet forsinkelse og senest inden for 14 dage fra den dag, hvor vi modtog din meddelelse vedrørende fortrydelse af købsaftalen. Refunderinger vil blive tilbageført til dig via den samme betalingsmetode, som du brugte i forbindelse med det oprindelige køb, med mindre vi udtrykkeligt har aftalt med dig, at anden refunderingsmetode er mulig. Vi opkræver ikke nogen gebyrer i forbindelse med refunderingen. Vi tilbageholder imidlertid din refundering, indtil vi har modtaget de refunderede varer, eller indtil du har forsynet os med bevis for, at du har returneret de omhandlede varer, alt efter hvilken omstændighed der indtræder først.

Du er forpligtet til at returnere alle de omhandlede varer til den kunstner, som varen er sendt fra uden unødvendig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde købsaftalen.

Det er vigtigt, at du afsender værket forsvarligt pakket ved retur. Dette kan dokumenteres ved at sende en mail til [email protected] af kunstværket i hel stand, kunstværkets indpakning samt boksen/kassen med værket i.
Ovenstående betingelser anses for opfyldt, hvis du afsender returen af de omhandlede varer inden for 14- dages fristen. Vi betaler forsendelsesomkostningerne under forudsætning af, at du returnerer varen i god stand, i samme stand som du fik leveret dine varer, idet du ellers vil være forpligtet til selv at betale omkostningerne. Du er kun forpligtet til at afholde omkostninger til eventuelle værdiforringelser af varerne, hvis værdiforringelsen skyldes din fejlagtige behandling af varerne i forbindelse med undersøgelse af varernes stand, egenskab og funktion.

5. REFUNDERING

Hvis du har betalt via bankoverførsel, skal du oplyse os navnet på din bank og de konto- og registreringsoplysninger, som refunderingen skal ske til. Hvis du har betalt via Paypal eller med kreditkort, vil refunderingen blive sendt til din Paypal-konto eller blive tilbageført til dit kreditkort.

6. KUNDESERVICE

Hvis du har brug for mere hjælp, henviser vi til vores kontaktinformationer, som findes nederst på hjemmesiden.

7. YDERLIGERE INFORMATION

7.1 Disse salgs- og leveringsbetingelser kan findes på www.frameless.dk. Du kan også printe eller gemme dette dokument ved at bruge den sædvanelige kommando i din webbrowser. Du kan også downloade og arkivere dette dokument som en pdf-fil. For at åbne pdf-filen, skal du have installeret Adobe Reader, som du kan downloade gratis på www.adobe.dk eller et tilsvarende pdf-program.

7.2 Du kan også nemt gemme din ordreinformation, enten ved at downloade salgs- og leveringsbetingelser og bruge de passende kommandoer i din webbrowser, eller ved at gemme ordrehistorikken, som fremgår på den sidste side, når du gennemfører dit køb online, eller ved at vente til du modtager den automatisk genererede ordrebekræftelse, som vi sender til dig, til den af dig oplyste e-mailadresse ved fuldførelse af din ordre. Ordrebekræftelsen, som fremsendes pr. e- mail, indeholder din ordreinformation og vores salgs- og leveringsbetingelser og kan printes ud eller gemmes via dit e-mailprogram.

8. Kontaktoplysninger

8.1 Frameless er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden. 


8.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte:
Frameless
Søborg Hovedgade 215
2860 Søborg
Danmark
Tlf. +45 50 17 60 00
[email protected]

Tilmeld nyhedsbrevet!

MENU

Home

news

Konto

Kontakt

Betingelser

Persondatapolitik

GALLERI

Shop

Maleri

Skulptur

Illustration

© 2021 Frameless